Start

torsdag 16. juni 2011

Jack-nyheter!

Vi har snakket med Pappa Jack og bestemor Karoline. De har det kjempefint i Finland! Jack skal få være brudesvenn i midten av Juli, da Karo og Miksu skal gifte seg. Fra Multestua sender vi våre varmeste gratulasjoner, og ønsker dem en fantastisk dag!

Jack (altså pappan til de Dansende Piratene) - SE U(U)CH N UCH Nitric Fox Approved, har i løpet av våren fått opprykk til Elite klassen i agility! I sommer skal de trene som bare rakker'n før de til høsten prøver seg i Eliteklassen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Juliane - bare å fortsette med agility treninga på Arrak. (Når du klarer å få lånt han fra mamma da) For han har det nok i seg! :-)

Her er noen bilder av Jack i farta:
5 kommentarer:

 1. Så gøy å lese om jack, og se de flotte bildene!!! Kjempegøy at de gjør det sååå bra! :) Stakkars Vilja som har vist at hun også har det i seg, med en Mor som har dårlige knær.. Ja ja, vi får ta det igjen i LP-ringen!:) Mulig æ må låne et par bilda her til å ha i bloggen min...?

  Jeg får fortsatt ikke varsel når du blogger, hva må jeg gjøre?

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikke Gøril om det går ann å få varsel? Men man skulle jo tro det, særlig når du er "følger". :-/

  Du får ta vare på knærne dine, dere koser dere jo i LP ringen. Eller så får Arild starte med Agility. ;-p

  SvarSlett
 3. Ser ut som han har det helt topp på banen :) Og så fiiin han er <3

  SvarSlett
 4. Ja, Jack er fiiin og fliiink gutt! <3

  SvarSlett
 5. Ha ha!!!! Arild springe agility? He he he...Nei, da må heller ho mor sjøl starte opp igjen! Og æ har jo veldig lyst, innimellom! Time will show!
  Men vi kose oss i lp-ringen, selv om siste resultat ikke var så bra. Men smultringer er godt, det også! ;)

  SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...