Start

tirsdag 4. august 2015

Asaja har krympet

...i alle fall sammenlignet med valpehorden. <3
Morgenstunden er hektisk på valpestua. Asaja serverer melk i valpestua, mens jeg vasker valpebingen. Så drikker jeg kaffe med en hånd og fôrer Asaja med den andre (jada rare vaner). Valpene løper rundt og leker og tisser, før de tar en ny omgang med melk og sovner litt.
Etter en ganske kort lur/hvilestund er de i gang igjen. Så er det over i valpebingen, der får de hundemat. Leker og raser litt mens jeg vasker i stua. Men sååå senker roen seg. Da har det gått et par timer. Men da sover de fornøyd i et par timer. Englevalpene. O:-)
Og jeg kan ta et knekkebrød og litt kaffe mens jeg studerer de sovende valpene og skriver en liten blogg.
Lilla var ikke trøtt når de andre var sovnet, så hun fikk lekt litt med Frøya for første gang, under Asaja sitt årvåkne blikk. Det var veldig morsomt syns både Lilla og Frøya. :-D
Litt senere i dag får valpene besøk. Det blir hyggelig. :-) Skal ta noen bilder med speilrefleksen da. De er fire uker og vi skal se om vi rekker veiing og nye hodebilder i løpet av dagen. :-)

De har blitt så store! Asaja foretrekker fortsatt å ligge og gi dem mat. (Ofte står tispa etter at valpene har fått tenner). I går grensesatte hun dem for første gang. Da finner hun ut hvem som biter for hardt, om de ikke biter for hardt, så slikker hun dem litt. Biter de hardt, murrer og/eller holder hun munnen over hodet/nakken på valpen. Når de(n) gir seg, slikker hun den både over hodet og gjerne magen også, alt er godt og fint igjen. Denne oppdragelsen er en viktig del av det å lære hundespråk for valpene. :-)
Svart er mett og trøtt, og lurer på om han har funnet en god soveplass?
Blå er enda trøttere...
...og tippet bare over på siden.
Rosa og Grønn
Skal vi lekeslåss litt?!
Tilbake i bingen, som er ren og tørr en stund. ;-)
Spisetid.
Spisetid 2.
Så langt har valpene spist fordelt på en valpeskål og et trau. Fra i kveld byttes trauet/renna ut med en valpebar, med seks individueelle skåler. + et par løse skåler da. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...