Start

tirsdag 9. juli 2013

Trysil + +

Vi har hatt en herlig helg i Trysil. På en idyllisk plass, rett ved elva. Med Inger Helene som vertinne mangler man ingen ting. God mat og drikke, avslappet stemning og hyggelige dager for både to- og firbente. Jakttrening med vilt sto på programmet. Selv slet jeg med både nakke og rygg i helgen som i hele forrige uke. :-( Men likevel så ble jeg (etter hvert) klar for å trene litt med gull-jenta mi, og vi fikk gjennomført endel fine økter. I tillegg fikk Bhest burtrening, leke villbass med Kaja (og litt med kusine Zarah også) og han fikk gått sitt første dråpeutlagte blodspor. Tusen takk Inger Helene og Perly for fine treningsøkter og koselig timer med avlspping i solsteika. Og jeg fikk faktisk litt farge også på leggene! Selv om myggstikk og flekkfluebitt har sørget for mange kløende sår. :-( Det ble ikke tatt noen bilder i år, men jeg har bilder på netthinnen av Kaisa med ulike typer vilt i munnen. Noe trening gikk veldig bra, annet var litt så der. Tolling og gåseapportering var veldig bra, noen ganger var hun kjapp i opptaket på endene, mens andre ganger blir hun omstendig, hun skal liksom være sikker på at hun har et godt og balansert grep, det går på bekostningen av kjappe opptak. Men hun er jo helt spontan i forhold til at hun plukker alt selv, uten noen kommandering eller annet fra meg.

I Sverige har Brumm - fineste gutten debutert på valpeshow, med en superflott kritikk og BIR valp som resultat. Var bare en annen valp som "turte" og stille i konkurransen med han. ;-) Her er kritikken hans: "5 måneder, hane av utmerket type, vakkert hode og uttrykk. Fin hals og overlinje, men en aningen høy bak. Utmerket benstamme, kropp og vinkler. Rør seg ok, men behøver ta ut steget mer. Utmerket pelskvalitet."  :-) :-)


 I Halden driver Salto og utvikler seg som Kano-Toller, her er et bilde av han:

 

Salto kommer hit og skal være her fra onsdag til søndag/mandag. Gleder meg veldig til å se godgutten igjen. <3 Heldigvis har jeg masse valpekos her allerede. Fordi lille Embla fineste jenta kom i går kveld, og skal være til fredag. Det blir nok et par livate dager her torsdag og fredag. :-D Bilder av Embla kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...