Start

onsdag 17. juli 2013

Nytt om C-kullet

Da vi annonserte at Asaja fikk løpetid for en måned siden, var det bare et lite forløp hun hadde startet. Men nå er hun skikkelig igang. :-D Hun fikk løpetid den 12. juli. Vi tar progesteron prøver jevnlig framover. Med en jente som har 13 mnd mellom løpetidene vil vi heller ta et par prøver for mye enn en for lite! Sannsynligvis reiser vi til Danmark mot slutten av neste uke. Så får man bare krysse fingrene for at alt går bra. Slik at tålmodige kommende valpekjøpere kan se fram mot valper etter disse flotte og flinke foreldrene (trykk på bildet så får du det opp i stor størrelse):

Om alt går som vi håper vil det bli født valper i slutten av september.

Fra Danmark har vi fått et par nyheter, Wallace er gentestet for JADD (Juvenil Addison Disease) og kommet ut med probably normal som resultat. Wallace har også vært i Sverige på utstillingsreise og kom hjem med det svenske Certet i bagasjen. Det vil ligge på vent og utløse championat når han får det siste i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...