Start

onsdag 11. januar 2012

Skrytesesong


NR 1 WINNING BICH 2011 IN NORWAY, MY KAISA

Når jeg nå er inne i en slik god bloggesteam, må jeg nesten ha med at Kaisa ble Norges mestvinnende Tollertispe i 2011. Og 2.mest vinnende totalt sett, bare slått av "Dennis" Tussatollerens NemJaxx, en seier han tok med god margin skal sies. :) Men jeg tror bare Kaisa hadde fire utstillinger. Stor gratulasjon til oppdretterne hennes på kennel Shaggy Toller i Danmark!

Sjørøverprinsessa vår Asaja har endelig fått et tekst felt på hjemmesiden sin, og selv om jeg virkelig prøver å være nyansert når jeg beskriver henne er det ikke lett å unngå at det blir skryt, jeg er stolt av henne. Og så glad for at jeg har Heidi og Geir som fôrverter til henne. Takk for at dere er så flinke med henne!

Kaisa og Asaja, Asaja er veldig lik sin far, men hun har mye etter mor også.


Og siste skryt, Kaisa har klatret veldig på listen i Retrievercupen fra en 28. plass i fjor til en kjempflott 13. plass i år. Det er fantastisk mange flinke allsidige retrievere i Norge, mest imponert må jeg si og være over Nils Gunnar Korsvik og Rita Rasmussen som år etter år har hundene sine helt i toppen, gjerne både første og andre plassen. I år var det 14 tollere med, best plassert var Jing, Gratulerer til henne og alle andre som har oppnådd premiering på hundene sine i minimum to grener i året som gikk. Ha et aktivt hudeliv også i år!
Og husk på å send inn resultater på slutten av året da. ;-)

Som nevnt i går vant Arrak Retrievermesterskapet i LPI, se alle resultatene her.


4 kommentarer:

 1. Jing bockar och tackar för gratulation! Vi är väldigt stolta över att hon klarade placera sig så högt, och också över att dotter Virpi blev bästa unghund :)

  Och stort grattis till Kaisas avancering, vad blir det till i år mån tro! Och inte minst Arraks Retrievermester titel i LP1 med fantastiska poäng, SUPER!

  All lycka till i året som kommer så ses vi snart på ett eller annat, glädjer mig!

  Kram
  Johanna

  SvarSlett
 2. Takk Johanna, det er så utrolig mye morsomt vi har, i løpet av et år, med rødpelsene våre! Du må være så stolt av lille-virp, jeg er imponert!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye, Nina! Tenk å eie/trene den beste tispa i hele kongeriket! Det er jammen ikke verst!! :-) I år skal (SKAL) jeg være medlem, så Vilja også kanskje kommer på en eller annen liste.. Poengsummen til Arrak er også utrolig høy, han hevdet seg også høyt over de andre. Kanskje du må komme nordover og ha et jaktkurs for oss i år!??! :-)

  SvarSlett
 4. Takk takk, dereivika!

  Ja, nå tror jeg jammen at jeg har nådd over det siste hinderet av motforestillinger mot å være medlem. ;o)

  Vilja hadde hevdet seg godt på både Retrievercupen og Retrievermesterskapet i år. Med BIR og 1. pr i LPI hadde hun kommet på 59 plass og vært noe sånt som 4. beste unghund.

  SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...