Start

lørdag 16. mars 2013

Hektiske dager

Det er hektisk om dagen og listen over ting som må gjøres blir bare lengre og lengre. Typiske ting jeg ikke rekker er å svare på mail, beklager! Valpene derimot nedprioriteres ikke. :-) De har gått inn i sosialiseringsfasen og jeg bruker mye tid med dem. Vi bare er sammen, de får sove i fanget, de håndteres, vi ser på tenner og holder fast poter. De har fått stå trening på bord, jeg må si jeg er imponert over at ingen viste tegn på frykt i høyda. De leker masse sammen. <3 Mor begynner å få litt oppdragelse på dem, gi henne en uke til så forstår de nok "nei". Stakkars Kaisa har rifter og sår i jurene etter skarpe valpetenner. Valpene får nå to måltider om dagen, og de har ting de kan bruke tennene på. Foreløpig har de ikke startet på interiøret, men jeg vil tro at kurvstolen vil bli populær om ikke lenge. :-/ Valpene har hatt en god del besøk siste uka.


Se på denne nydelige blide jenta som var på besøk hos valpene, Kaisa og meg tidligere i uka. 

Christina på 2,5 år. og en av jentene

Snakk om å kose seg, med å bade i valper. :-)

Familiekos i biabäden

<3

Valpene er glade i denne lille musa, her er det herr Brun.

Valpene er blitt hunder, og her bare slapper de av, vasker seg litt og sitter og ser seg rundt.


 Forrige søndag hadde vi besøk av Inger Helene, Thea Regine og Perly. Kaisa syns det er godt å komme seg ut litt på tur, med flere. Tusen takk IH for det store påskeegget, med leker og godteri til valpene og Kaisa, samt litt godteri til oppdretteren også.:-)
 

Vakre tollerjenter, i vintersol! Kaja, Tika og Kaisa.

Valpene har fått snuse på både rådyrskank og andevinger.
Valpekjøper og herr Svart.
Var veldig koselig å få møte valpekjøperne Camilla og Marius for første gang. Kaisa som liksom er reservert ovenfor fremmede - overfalt dem med både suss og fangbesøk. Så de ble godkjent og vel så det. C&M har også vært hos Kathrine, Kira, Anne Kristin og Arrak til "godkjenning". Så de er velkommen inn i Multestua gjengen.

I dag og i morgen får vi flere valpekjøpere på besøk, det skal bli hyggelig. :-)
 Det er mange flere bilder her.

4 kommentarer:

 1. Herlige gjengen!!!!! Masse flotte bilda, også de i albumet. Må jo være en drøm for en 2,5 åring å hilse på så mange herlige små!
  Er nesten glad jeg ikke skal ha valp, jeg hadde aldri klart å finne en favoritt, alle e jo så ufatelig skjønn!! <3

  Men bare nesten! :-P

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Christina koste seg, det kan man så godt lese i ansiktet hennes! Hun var litt reservert først, fordi hun fikk et arr i leppa sist hun hilste på en liten hund. Men det gikk supert med B-gjengen, og hun hadde snakket om Nina og Kaisa resten av dagen. <3

   Det er ikke lett og finne en favoritt her nei Gøril. Synd du bor så langt unna, skulle hatt dere på besøk. :-)   Slett
  2. Du kan være glad æ bor så langt unna! Du hadde plutselig vært fri for valpa, kanskje..... ;-) Æ håpe d løse sæ etter test på vilt++. :-)

   Slett
 2. Som de har vokst! Trangt om plassen i biabedden :) Nydelig lita tulle med valpene.

  SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...