Start

onsdag 20. februar 2013

De voksne Kaisa barna

De siste par ukene har bloggen dreid seg om én ting: B-kullet. Men nå er det vist på høy tid og la A-gjengen få et innlegg. 


ARRAK

Har vært på Rally lydighetsstevne sist helg, resultat i Eliteklassen: 1.premie, 1.plass og sitt første Cert mot Championatet. Masse gratulerer til Arrak og Anne Kristin, mamma Kaisa og jeg er stol av dere! 
 I mangel på bilder fra idag, har jeg tyvlånt, dette bildet fra facebook profilen til AK.  

Multestua Dansende Arrak Pirat started in the top class in rally obedience today, he got a first prize, first place and a "certificat" - 1st leg for his title Norwegian Rally Obedience Champion. Mom Kaisa and I congratulate!

Arrak - Picture taken last summer, he is handsom, but also clever! 

VILJA

Vilja og Gøril har vært på treningssamling, de har som mål og dra i land en 1 premie i LPII på neste forsøk (Gøril når blir det da?) Gøril er igjen full av inspirasjon og skikkelig fornøyd med innsatsen, viljen og framgangen til Vilja i flere øvelser, deriblandt neseprøven. 

Vilja - last weekend on an obedience training camp, having lots of fun!

KIRA

Kira vant et kurs på kurs på Oslo hundeskole under Tollerlagkampen i 2012. Nå går de på det kurset. Og de har bestått hverdagslydighetsprøven. Gratulerer Kira og Kathrine!

Kira has taken a course this winter, and she has passed a test, like a "good citizen dog award". Comgratulations Kira and Kathrine!

Kira - helps cleaning the house, someone left a sock laying around. "here Nina take it!"- Kira thinks, "Then give me a treat." This is wen she was staying with med at 1,5 year old. <3


STRAUSS

I Australia har Strauss startet jakttrening, i tillegg til at han jobber med Rally-O. (Tillegg 24.februar: Strauss gikk til 100 av 100 poeng i Rally Advanced og fikk pass i Rally Excellent i helgen) Strauss sitt andre kull på seks valper var 8 uker i uken som gikk og de har nå flyttet til sine hjem. De er noen utrolig søte morsomme lekne valper og det går fint med dem. I stedet for bilde av Strauss tar vi med et av Kaisas barnebarn.<3

Strauss' second litter of six are now moved to their new homes. They are all doing fine. Instead of a pictre of our handsome clever Strauss I share one of his offsprings. Kaisas grandchildren. <3 (News from the weekend February 24th: Strauss got a fullscore of 100 in Rally Advanced, and a good pass in Rally Excellent.) 

Skater boys in Australia.
ASAJA

Jeg var og besøkte Asajs, Heidi og Geir og Krypto i fetsund for to uker siden, det var kjempe hyggelig. Asaja har går på konkurranselydighetskurs, lydighet er alltids kjekt og drive litt med, kanskje blir det noen konkurranser også? Asaja er påmeldt to utstillinger, hun har ikke så mye pels ennå, men plutselig kommer den! Hun er fin uansett så det er greit og prøve og se om dommeren er enig. :-) Utpå våren blir det også debut på jaktprøve, det gleder jeg meg veldig til! Og så venter vi jo alltids på løpetid, men jeg tror i alle fall ikke den kommer de nærmeste 3-4 ukene.

I met up with Asaja and family two weeks ago. Asaja has lots of funs planed for the coming spring. 

Asaja - picture taken during a WorkingTest last fall.
 

De dansende piratene har blitt en fin gjeng tollere. Og jeg er veldig takknemlig ovenfor valpekjøperne som tar så godt vare på hundene sine. Takk skal dere ha!  
1 kommentar:

  1. Asaja sender en snutehilsen til sine flinke søsken <3

    SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...