Start

torsdag 7. juni 2012

Tollerdays 2012

Jeg burde jo absolutt skrive om vår store suksess i Danmark her på siden.  Men ettersom dagene går og man opplever nye ting, blir det fjernere og fjernere og oppdatere bloggen. :-P Det har vært skrevet litt om henne på avdelingens side.



Kaisa og jeg hadde en kjempetrivelig tur, sammens med Inger Helene og Zarah kjørte vi ned til Kristiansand, hvor vi flyttet oss over i Anne Lise sin store bil. Anne Lise hadde med Toya og Naico. I Kristiansand fikk vi også Maraiann og Zeeme. Vi hadde det så artig: koste oss med god mat og drikke, livlige diskusjoner og historier. Vi fikk pratet, minglet og "festet" med flere nye og gamle danske venner.

Jeg var skitnervøs for prøven som var kald-vilt-debut, helt uten grunn! Treningen har hjulpet og Kaisa gjorde et flott arbeidet, slik hun gjør det på de fleste treningene også. (Det er så godt når det som fungerer på trening også fungerer på prøve). Kaisa fikk 1. premie og ble Prøvens Beste hund!

Lørdagen var vi og besøkte Kaisas oppdretter, fikk med oss noen "andesteker" og fikk hilst litt på hennes mor. Queenie er fremdeles mors hund og bor ikke i kennelen, men inne med Anne Mari. Queenie er i sitt ellevte år og alderen synes nå, ikke så god pels og en del fettkuler har hun fått her og der, hun hører også dårlig. Men hun kom i mot meg og klemte seg opp i fanget, surret rundt meg og elsket oppmerksomheten. <3

Lørdag kveld var vi med på fellesmiddag og Maria og Line kom opp og hilste på oss, kjempehyggelig! Maria sørget for at vi fikk vår dagsrasjon med vin... ;-)

Søndag var det utstilling og selv en avrøytet Kaisa har så mye pels at dommerne liker henne. Mens det var bevegelsene til Kaisa som fikk dommeren til å lovprise henne. Hun fikk ellers den korteste kritikken man kan tenke seg: "Fortjener sin tittel!!!" Og Kaisa gikk helt til topps på utstillingen. Dansk Cert og klubbcert, samt BEST I RASEN!

Bilder er lagt ut her 


1 kommentar:

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...