Start

tirsdag 3. april 2012

Flinke småmulter 2.

Vilja
Småmultene er jo så flinke og det kommer så mange hyggelige meldinger fra dem alle sammen, men at svime-oppdretteren skulle glemme Viljas bragder.  :-O *rister-oppgitt-på-hodet*

Vilja deltok på NKK Harstad i unghundklassen. Der ble det Excellent i UK, 1 UKK m/CK. I beste tispeklassen gikk hun jammen henn og vant, dermed var hennes første CACIB i boks! I møte med hannen, trakk hun igjen det lengste strået, nok en Best I Rasen for den vakre jenta vår.

21. april blir kullet to år, og etter det trenger Vilja et Cert for å bli Norsk Utstillingschampion. Men hun driver og røyter og det er ikke utstillinger for ofter der oppe i nord, så det kan jo ta litt tid før hun er i god nok utstilingskondisjo igjen til å ta Cert. :-) Vi får se!

BIM og BIR

Multestua Dansende Avilja Pirat.
Dagen etter var det lydighetskonkuranse på Vilja og Gøril. Debuet i LPII i enoverfylt alt for liten Krafthall i Harstad. De gjorde masse bra, men dro på seg et par 0-er. Vel blåst!

Vilja under apporten i lydighetsringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...