Start

lørdag 28. januar 2017

2 uker

I dag er valpene 16 dager gamle. Fremdeles ligger de sammen i valpekassen, og de sover mye. Arya kommer innom og holder det rent, selv om de nå også har begynt å gå litt på do selv. Da trekker de seg unna og har et lite dohjørne. Og Arya har god kontroll på når de trenger mat og trygghet til å vente så det blir riktig tid mellom måltidene, jeg har på følelsen av at det er ca 3 timer nå. Jeg kjenner at jeg stoler helt på Arya, siden både hun og valpene er veldig fornøyde.

Valpenes sanser blir bedre og bedre nå, og dermed forholder de seg mer til omverden, nesten så man ser forskjell fra time til time. For tre dager siden, så jeg at de begynte og bruke munnen undersøkende og sosialt, altså ikke bare for å lete etter mat. De biter og munnbryter med hverandre, med sine ennå tannløse munner. <3 Og de hører mer, nå hører de jo også at søskene roper etter mat, så det kan bli ganske godt lydnivå, når Arya er i nærheten, eller har vært innom og gjort rent i kassa, uten at det er mattid. :-O Da hører man dem! :-)

Også den kommende uken ligger de i den lille kassen. De har nå fått inn en stor bamse, en elg som har blitt populær, de sover på, over og under den, og hverandre. De stabber rundt i kassa, og merker det fort om noen er i nærheten. Vi har også startet såvidt med litt radio i rommet. Vi veide dem da Madelen og Joakim var innom på torsdag på 2 ukersdagen. I dag har mamma og jeg tatt bilder av dem. så 2 ukers bildene er 16 dagersportretter. ;-) 

Frk Lilla
2 uker, 1089 gram
<3 Tvilling med OransjeHr Rød
2 uker. 1255 gram 
Han har sneket seg forbi blå i vekt. Hr Brun
2 uker 1050 gram
Jeg syns han er fantastisk lik Bhest denne lille karen.Frk Rosa
2 uker, 1050 gram
Helt klart søsteren til Brun. Men hvitt på halv snute, det kommer fra Felix sin slekt. <3 Hr Blå
2 uker 1220 gram
Våken og moden kar som er god på bena. Hr. Sølv
2 uker, 1006 gram
Vakreste gutten vår. Minstemann i kullet.Frk Oransje
2 uker, 1032 gram
Trøtt idag frøkna. <3 Kontaktsøkende og god. 
2 kommentarer:

 1. Så nydelig dem er :)

  Er alle valpene solgt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk Anonym, de er lovet bort. :-)

   Slett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...