Start

torsdag 28. januar 2016

Toller tispe på 2 år søker nytt hjem.

OPPDATERING. 
CHILYA HAR FÅTT NYTT HJEM. TAKK TIL ALLE SOM TOK KONTAKT!

Chilya er 2 år og 4 mnd gammel tollerjente. Chilya går mye løs og har normal god oppdragelse og lydighet, hun er ingen problemhund. Chilya er frk Lilla fra kullet etter Asaja og Wallace (se stamtavle lengre ned), hun bor i Lofoten, det hadde vært fint med et nytt hjem nordpå, men matmor kommer gjerne kjørende med henne "hvor som helst" om det rette hjemmet dukker opp. Chilya er en hund med stor will to please, stor lekelyst og hun elsker å bruke nesen sin og å gå spor, hun er ikke av den modigste typen, men blir fort vant til nye omgivelser o.l. Hun er sporty og atletisk, elsker å være i fjellet og har potensiale for mange typer hundesport. Hun har flere menneskesøsken og er vant til barn fra 3-4 års alder og oppover. Hun går fint sammen med andre store hunder og leker fint med trivelige hunder, evt er underdanig og dempende i møte med dominante hunder. Derimot kan hun mobbe litt mot små hunder.

Chilya har sunt og godt bygget. Hun flipper på ørene og passer ikke for folk som vil ut og vinne mye på utstilling. Hun har god pelskvalitet, (men er nedrøytet akkurat nå). Pelsen har en nydelig varm kobberrød farve, med en stor hvit sokk på et forben og hvit haletipp. Chilja og hele kullet hun kommmer fra er "bank i bordet" friske og raske, de er A på hoftene hele gjengen og søskene hennes er også fri på albuene. I kullet er det også god mentalitet, de fire søskene har enten gjennomført MH eller bestått K-test. 
Det er matmors helsetilstand som gjør at hun har måttet ta det tunge skrittet og søke et nytt hjem til deres elskede rødpels. Matmor og jeg tror Chilya kan knytte seg godt til et nytt menneske som har god tid og lyst til å trene hund. Chilya er i en alder hvor hun fort vil kunne ta mye trening og lære raskt, hun er en flott familiehund, men har mye uutnyttet jobbepotensiale, mor hadde jo planer og ønsker for et aktivt hundeliv, hun ønsker nå at Chilya skal få en ny sjanse sammen med noen andre. Chilya har ikke testet vilt etter at hun forlot multestua. Hun kan nok bli en god jakthund, men trening må påregnes. Matmor ser for seg at halv valpepris er en god overgangssum.

Er du på utkikk etter en hund som Chilya, kan du tilby en hund et kjærlig, godt og stabilt hjem, er det å få hund gjennomtenkt og er det en aktiv toller som er rett for deg. Da kan du ta kontakt med meg i første omgang. Så videre fomidler jeg kontakt med eier.


Tollerhilsen fra
Nina W. Nilsen
Mob: 40411386
nwbn@online.no
Her er noen bilder av Chilya som 6-7 uker gammel valp.
Yndige lille Chilya
Chilya apporterer due, som en ekte retriever.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...