Start

lørdag 26. desember 2015

Plukk nytt

Her kommer litt nyhetsplukk fra de siste månedene. :-) Det kan godt hende jeg har glemt noen, bær over med meg, eller minn meg på det på nytt. ;-) Redigering: innlegget ble påbegynt i november, men ikke publisert da. 

Bella - klarte for et par uker siden B-godkjenninga som redningshund i NRH. Nå har hun også bestått mørkesøket. Gratulerer og lykke til videre!


En ung Bella på trening. (11 mnd)

Strauss- har hatt en aktiv høst og deltatt i flere konkurranser, også med meget gode resultater. Strauss har drevet med både i lydighet, rally excellent og r. advanced, samt agility. Gratulerer med alle flotte resultater.


Strauss, jump retrieve. Foto: Marilyn Dawson


Arrak - gjorde comeback i rally LP i forbindelse med klubbmesterskapet til Asker hundeklubb, og det gikk riktig så bra. Seier og 196 poeng. Gratulerer!

Arrak, klubbmester i Rally Elite.


En morsom detalj er at brødrene Arrak og Strauss vant hver sin rally elite konkurranse, på samme dag, men på hver sin side av verden. :-)


Chopper - har startet bruks konkurranse. Geir valgte vekk fellesdekk, men guttene klarte likvel å ende opp med bare 2 poeng minus fra opprykk til B. Dvs at de har hatt en veldig bra dag på jobben! :-D Gratulerer!

Chopper, her fra en dag i Jotunheimen. Han elsker å fly i fjellet.


Embla - har kost seg med grunnkurs i lydighet i høst. Og hun har vært fostermamma for en liten kattepus som lette etter nytt hjem, er ikke det veldig søtt.

Embla, gode vakre er fostermor og en varm trygg favn for en liten hjemløs pusunge.


Olivia - har startet på Karaktertest. Og besto med glans! Da har Chopper og Olivia bestått Karaktertest og Clara og Arya gjennomført MH. Ingen skuddredsle og forøvrig fin mentalitet på C-kullet etter Asaja og Wallace.

Olivia, har gjort en finfin K-test, her viser hun fram lekene sine, da jeg var på besøk der i april. :-D

Fortsett med å være aktive alle Multestua sine hunder spredt rundt i landet leke, trene, gå kurs og konkurere, det er gøy det! Og send meg en notis uansett om det er smått eller stort, så kan jeg dele det med slekta og andre lesere av bloggen. :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...