Start

søndag 22. februar 2015

Arya i Bø

Med til NKK utstillingen på Bø var Arya med matmor og matfar. Arya, på stamtavlen Multestua Dans Som Chiquita, er etter Asaja og Wallace, dvs hun er 16 mnd. Hun er tispa jeg har ute på fôr, og snille flinke forverter var med på tur og delte hytte med med oss.

Det var veldig hyggelig å bo sammen. Arya har en herlig god, snill og leken personlighet. Veldig glad i både lek og kos. Samarbeidsvillig og lett å ha med å gjøre.

Madelen var den som stilte henne. Hun var veldig nervøs og med skjelvende hender og nerver i helspenn var det nesten så hun ikke turte... Men hun ble "kastet" inn i manesjen, og var veldig flink!

Arya fikk denne kritikken:
"Tispe av meget god type og helhet, velskåret hode, noe runde øyne, bra hals. Tilstrekkelig vinklet fram og bak, god overlinje, kropp med fine linjer som trenger litt tid, kunne hatt bedre steglengde under bevegelse. Bra pelskvalitet." 

Det holdt til Exc.1ukk. denne dagen. Jeg er superfornøyd med det, dommeren brukte hele skalaen og ga ikke ut gratis rødsløyfer, så du skal være stolt Madelen! Jeg føler meg trygg på at Arya (og du) kommer til å få mange gode resultater i framtida. <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...