Start

lørdag 28. mai 2011

Utstillingsresultater

Kaisa, Asaja og jeg er på besøk hos min søster og barna, vi skal sove her i natt. Trym har Champions League kveld med gutta i klassen. Selv om vi er borte må jeg oppdatere litt med resultater. Bilder kommer nok ikke før i morgen.

I natt hadde det tikket inn resultatoppdatering fra Australia, Strauss har tatt nye Challenge points og nå nærmer han seg..!

Vi har vært på Skarnes, for dommer Sven Slettedal var Arrak, Kira, Asaja og Kaisa stilt med følgende resultat:
Arrak Exc.jkk 1, CK, 4 Bhk, Res-cert og BIR Junior.
Kira Very good
Asaja Excellent Jkk 1 BIM junior
Kaisa Exc.chk 1, CK, 1 Btk, BIM

Kritikken til Asaja: Velbygget feminin tispe, meget gode proposjoner. Vakkert feminint hode og uttrykk. Flott hals, korrekt front. God rygglinje. Tilstrekkelig vinklet bak. Korrekt kroppsvolum. Bevegers seg godt og korrekt fra alle sider. Meget godt gemytt. bra fremvist.

Kritikken til Kaisa: Vakker velbygget championtispe. Utmerket kvalitet. Meget gode proposjoner og helhet. Vakker feminint hode. Korrekt hals og front. Rett sterk rygg. Velvinklet bak. Beveger seg meget bra fra alle sider. Trivelig ekvipasje.

Vi har hatt en trivelig dag på Skarnes, selv om værgudene ikke var helt på vårt parti. Da Asaja og Kira skulle i ringen måtte vi ha en pause for å få på regntøy. Kira var litt værsyk og hennes opptreden var litt preget av det. Men Kira og Kathrine har lært mer og mer for hver gang jeg ser de! Vi rakk også å gå oss en hyggelig liten tur sammen alle Multestua valpene, min Kaisa og Tika datteren Kajsa.

Mens vi har holdt på i regnværet her på Østlandet, var også den femte og siste Multestua valpen i aksjon oppe i nord. Vilja debuterte først i LP men en 0 og noen øvelser med litt kluss på, fikk de likevel 147,5 poeng og 2. premie. Litt lengre ut på formiddagen var de i utstillingsringen og det gikk supert: Cert og BIM! :)))

Jeg må si at jeg er fantastisk stolt av alle fem "valpene mine" og de flinke eierne deres!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye. All grunn til å være stolt av multene. :D

    SvarSlett
  2. Og et nytt cert? Det nærmert seg, gratulerer!!

    SvarSlett
  3. Grattis til flotte Multestua-klanen. De har jo en nydelig mor og flott far å slekte på, ikke rart de er herlige <3

    SvarSlett
  4. Det er helt sant Tollerkompaniet. De har to flotte foreldre, ikke bare eksteriørt, men også inni hodet! En stor klem til pappa Jack. Og til kennelene Nitric og Shaggy Toller's i Finland og Danmark som har avlet Jack og Kaisa.

    SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...