Start

onsdag 15. juli 2015

8 dager

I går fikk valpene sin første kloklipp. For å komme i gjennom 144 valpeklør, er timinga viktig. Man vil gjøre dette når valpene er mette og trøtte. ;-) Det gikk veldig fint!
Asaja ligger gjerne inne og sover i kassa, selv etter at hun er ferdig å pusse dem, og de er ferdig med å drikke melk. <3 Hun er så god.
Men hver dag nå vil hun ha litt voksentid - hun er med de andre voksne hundene og hun kommer til meg med en ball. :-) Så i går var hun også med på en liten tur, valpene sov trygt og rolig når vi reiste og var like rolig da vi returnerte etter 40 minutter.
Den fjerde fra C kullet har fått HD resultatet sitt, Olivia aka Multestua Dans En Caramba. Og som sine søsken har hun utmerkede hofter = A/A! Hurra!

De vokser fort, her er de en uke gamle.
Tja hvem har vi her, skal ta noen bilder med farvebånda på igjen snart. Men det er nok Svart som ligger til høyre i øverste rad. Så er det Så Tror jeg det er Grønn, til venstre for han og Brun og Blå ved siden av der igjen. Helt til venstre under Asaja sitt kne er det frk Lilla.
Rød og Blå <3
Gutten Grønn
Svart dette, gutten med mest hvite tegninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...