Start

torsdag 11. desember 2014

JIPPI!

Fra D4A Arrak, Kaisa, Gard J og Bonus sitter/ligger på tribunene og ser på raseparade. (Ingen hunder fra Multestua var i år påmeldt, men vi var og hygget oss med å se på.) 

Jeg er på nett!

Hjemmenettet forsvant her i begynnelsen av forrige uke. Når jeg ringte nettleverandøren var de veldig behjelpelig med å finne ut av hva som var problemet. De sendte meg en ny antenne i posten, men å skru ned den gamle og montere opp den nye gjensto for meg å gjøre. Jeg må innrømme at i slike stunder, savner jeg først "gamle dager" da det alltid kom montører og gjorde slikt. Så tenkte jeg at det hadde vært kjekt å hatt en mann i huset som kunne tatt seg av slikt. :-p Særlig fikk jeg tid og tenke slik siden jeg selv ble syk før helgen og ikke kunne få gjort noe med min nettløse tilværelse. Men idag har Kaisa og jeg vært ute og fikset demontering av gammel og fått opp en ny antenne. Vi klarte det, selv uten at det var sendt med noe bruksanvisning. :-D  JIPPI!
(Pst! Om du lurte på hva Kaisa gjør, så både bærer hun verktøy og plukker opp det jeg mister på bakken, leverer i hånd så jeg slipper og klatre opp og ned når jeg står litt opp i høyden. Samt at hun holder humøret oppe, akkurat det hjelper også Bhest til med <3, men han er ingen handyman. ;-) )

Speidere på tur, vi leter etter vinteren.

Bhest tar seg godt ut. <3 

Jeg er bedre igjen!

Jeg er jo ikke velsignet med verdens beste helse, stort sett klarer jeg med godt humør og pågangsmot, nyter jeg livet og tilværelsen, tross både autoimmune sykdommer, ryggskade, ledd og muskelproblematikk. Men før helgen ble jeg satt ut. Jeg måtte melde avbud til årets julebord på jobben og en av årets store begivenheter for oppdretteren, adventstreffet vi skulle ha i Asker på søndag. :'( Veldig leit var det. Men nå er jeg bedre, og samtidig plopper det ned hilsener fra valpekjøperne i både postkassen og meldingsboksen min og jeg blir så glad, så glad av bildene og hilsener fra medlemmer i Multefamilien. JIPPI!

Arya, Chopper, Clara og Asaja i mai.

Det er gøy å sjekke dogweb!

De 8 hundene i B kullet er nå røntget og alle sammen har A på både hofter og albuer. Nå er det C kullet som er igang med røntgingen. Multestua Dans Med Chiquita "Arya" har kommet tilbake med A på både hofter og albuer. I går fikk vi det første resultatet til den eneste gutten i kullet "Chopper" aka Multestua Dans Mc Chopper. Vi venter spent på albueresultatene hans, og utover vinteren og våren vil Olivia, Chilya og Clara bli røntget. Vi krysser fingrer for at alle som en har den samme sunne leddhelsen. Chopper har A på hoftene. JIPPI!

Slik så Chopper ut for et år siden, en uke før han skulle reise fra kennel Multestua. Nå er han en snill og dyktig juniorhund på 14 mnd, med premiering i blodspor og bronsemerke i Lydighet, han er også vakker å se på, og har A på hoftene.

NKK har fått igang HD index beregningen igjen. 

Etter et helt års avbrekk, har de endelig fått systemet opp å kjøre. Så kjære leser surf over på NKK sin dogweb og sjekk indexen for din(e) hund(er). Mange småmulter er blitt røntgen det siste året og kennelen kan se en oppgang på alle våre hunder som hadde index beregnet fra tidligere. Samt at mange Multestua-hunder har fått regnet ut sin index for første gang, Embla har for eksempel 114 i HD index. JIPPI!

Kaisa kombinerer lørdagsgodt og tannpuss.

Også jobbereferater popper inn.

Vi har fått rapport fra hele C kullet, Chilya, Clara, Olivia, Chopper og Arya. om at de har det bra. Olivia forteller om kursplaner for vinter og våren. Arya har gått sporkurs tidligere i høst, og går nå på brukslydighetskurs. Bella har poppet innom en trening og bestått apellen for Norske Redningshunder. Frøya lille går på valpekurs. Embla har fått individuelt treningsopplegg. Balto har startet trening på branntomtutredning/brennbar veske speialsøk. Chopper-popper har fullført bronsemerkekurs og bestått merkeprøven. Gratulerer og JIPPI! 

Svaneflokk over Nesmyra

1 kommentar:

  1. Heidi, Geir, Asaja, Chopper12. desember 2014 kl. 06:23

    Mange aktive Multehunder :) og så godt at helsen er så bra!

    SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...