Start

torsdag 9. oktober 2014

Kaisa 7 år!

Tolling i mai
Gratulerer med 7 års dagen gulljenta mi!
 
Tusen takk for hver eneste dag med lek/trening, kos og selskap.

Tusen takk for turene våre, her hjemme, og turer til andre byer og venner i inn- og utland.

Tusen takk for at du er kennel Multestua sin stammor, og har fostret valpene våre vel. At vi har vært så heldige å få ført genene dine videre, og at vi har to herlige kull med valper etter deg og kjærestene dine Jack og Matty.

En stor takk må sendes til dine oppdrettere Kurt og Anne Marie i Danmark som hadde din mor Queenie og til Eivind og Anne Lise som hadde din pappa Mascot. Jeg er veldig glad for at jeg fikk med akkurat deg hjem 3. desember for snart 7 år siden.

Du deltar ikke på så mange konkurranser lengre, men for en innsats du gjør når du er med! Se bort i fra at du fikk veldig lyst til å bade på dirigeringsposten under pinsens WT. Det var jo ikke mer enn 50 meter fra der dummyen lå til vannet, må vite at det ble aaalt for fristende! ;-) Resulterte i en 0 og ingen premie. Men på den ene norske utstillinga hun har vært på ble hun 2. BTK (bak datteren Asaja). Én rally-l konkurranse har ført til 3.premie i kl 3, én blodsporkonkurranse har ført til 1.pr med HP og prøvebeste, tre tollingjaktprøver har ført til to 3. premie og 1.pr med prøvebeste i den siste. Nylig er du også tildelt tittelen Norsk Champion. N CH. Du er og blir GULLJENTA MI!Kaisa toller i mai 14.

Kaisa som valp

Kaisas bursdagskake.

Kaisa leverer stolt and til mor.

Kaisa smiler mens hun venter på tur.Kaisa og sønnen Bhest venter intenst på å få smake på bursdagskaka si.
 
Kaisa med and inn fra feltsøk i mai. Foto: Heidi Ellingsdalen
<3 Så håper vi Kaisa at vi er så heldige at vi får masse morro og kos også i året som kommer. <3 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...