Start

mandag 8. september 2014

Små nytt


 Gratulerer så mye til Anne Kristin og Arrak, Malin og Bella og Jessica og Brumm!


Foto: Christin Vanberg
 Arrak og Anne Kristin har slitt litt med å finne tonen i konkurranser i det siste, i går spilte de på samme instrument igjen. Farta inn på innkallinga var så stor at dekken ble omtrent ved skotuppene til AK. Og han logret seg en meter fram på avstandsleken. Men slike feil er mest gledelige og vi er veldig stolt av alle de flotte poengsummene de hanket med seg! Og så er de så utrolig fine sammen, se det flotte bildet over, og se kritikken under.


 Her er et bilde av Bella og storesøster Wilma. Wilma har ikke de beste hoftene, så Malin har vært veldig spent på Bella sitt røntgenresultat. Bella var forrige mandag og røntget hofter og albuer. Selv om hun hadde fått løpetid oppmuntret jeg Malin til å bare ta timen som avtalt og få røntgingen unnagjort. Og løpetid spilte ingen rolle, allerede på Tirsdagen fikk vi svar. HD = A. I dag kom også albuene ut med samme flotte A (0/0) resultat. Gratulerer så masse Malin!

Da er altså 7 av 8 i B-kullet kommet ut med A både framme og bak! :-D Den åttende, Gam (Blake), vil også bli røntget snart.

Disse sløyfene fikk Brumm med seg hjem fra utstilling i går! Dommer Arvid Gøransson hadde ikke så mange hannhunder og velge blandt, men han likte Brumm godt. Og honning-gutten vår har fått sitt andre CERT. Så han jo forrige helg og kan bare si at det er høyst velfortjent! (Objektivt sett så klart!) :-D :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...