Start

lørdag 23. august 2014

C valper på utstilling + blodspor

Multestua Dans Mc Chopper BOB-Puppy, and Multestua Dans Som Chiquita "Arya" BOS-puppy
Chopper og Arya var med på et par valpeshow i sommer og de har fått strålende kritikker og flotte plasseringer. To ganger møtte de også hverandre i BIR/BIM ringen - begge gangene var det altså Chopper som stakk av med det lengste strået. Jeg handlet Arya og Geir chopper, så dere kan tenke dere jeg har fått høre det... ;-) Dommeren Martin O'Donoghue under Rasespesialen i pinsen var fullstendig henrykt over de flotte valpene! Og han elsket uttrykkene deres.

Joakim og etterhvert Madelen har også stilt Arya selv på flere utstillinger. De er veldig flinke! sist ble hun stilt for rasedommer Finn Lange på Biri, i juniorklasse og fikk følgende kritikk: "10,5 mndr. Meget lovende tispe. Feminin litt snipig hode. Korrekt bitt. Utmerket pigment, dog er øynene på den lyse side. For alderen utmerket kropp. Utmerket toppline. God pels. For alderen utmerkede bevegelser." Resultatet ble Vg.1JKK, BIM Junior.

Chopper har hatt en aktiv vår og sommer også treningsmessig. Geir gjør så godt han kan for å gi gutten godt med tid til å være valp og unghund. De har utviklet et nydelig forhold Chopper og matfar. Og de leker og trener inn et godt grunnlag for å jobbe sammen videre framover. Chopper går bruksspor og plukker pinner som om han skulle være laget spesielt for det. Han har også mye god lydighet inne og apporteringsmessig og med viltet er han også meget flink! Blodspor har han aldri trent, men da det ble kastet på dem en mulighet for å gå en bevegelig sporprøve i slutten av juni, klarte altså guttene og gå inn til en super fin 2. premie. :-D

Chopper har dessverre vært og skadet seg litt, stakk en pinne inn i låret/lysken,men det ser ut til å gå veldig bra. Skriver kanskje mer om det i et annet innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...