Start

fredag 31. januar 2014

Utstilling i Kumla

Sist helg var Bhest, Embla og jeg med på SSRK Bergslagen sin utstilling i Kumla ridehus. Vi skulle reist sammen med Ylja og Inger Helene, hatt en overnatting og møtt flere påmeldte nordmenn, men av flere grunner bl.a dommerbytte endte jeg opp alene. Jan Roger Sauge skulle dømme, pga høye påmeldingstall ble det endring og Annika Ulltveit Moe dømte Tollerne. Men siden også Bhest sin svenskboende bror Brumm var der, hadde vi også super hyggelig selskap.


Bhest, er søt og glad.

Brumm i ringen. Dommeren likte han veldig godt. Han fikk excellent av dommeren. Da hun skulle dele ut CK, kom hun bort og sa at han var kjempeflott, alt han trenger er mer naturlig utvikling, som vil komme og da faller det siste på plass.  <3
Jessica kan nok godt stille han for denne dommeren ved en senere anledning.

Brødrene i ringen.

Embla.
Er som dere ser en godt utviklet jente av flott modell. (Helt objektivt sett! ;-) ) Jeg måtte virkelig jobbe for å få vist henne sånn noenlunde, hun er bare snill, trygg og glad. Men hun blir litt vel energisk mente dommeren. Det gikk mye bedre enn jeg fryktet, men vi fikk ikke vist fram noe stabilt bevegelsesmønster, i tillegg har jenta brukt den siste måneden til å felle pelsen. På søndag skal hun få stille i Tønsberg, så får jeg tenke litt på om jeg kan få til noen ringtreninger som koster mindre enn 350 kroner pr gang. ;o)

BIR: Multestua Mattykaisa's Bheste, BIM: Chroje Gårdsjö Goosie
Og så litt om hvordan det gikk med gutta. Brumm fikk excellent, han ble nummer 2 i juniorklassen. Bhest vant klassen med excellent og CK! Annika Ulltveit-Moe viste hva hun ville ha og ga ikke ut noe gratis, når det ble tid for beste hannhundklass var det bare to hanner som hadde fått CK, Bhest og Rex (Agildes Victory Prix D'Hobbe). Etter en runde med løping var det altså Bhest hun ga det blå/gule certet til. Hos tispene var det tre som fikk CK, vinneren ble også der en juniortispe. En veldig søt og ganske "ferdig" juniortispe, tross at hun var yngre enn Bhest. Men det ble altså gutten min som tok det lengste strået også her. BIR!!! 11 mnd gammel. Og Cert på sin første utstilling i Sverige. :-D Bhest fikk denne kritikken: "Fin i modellen, myket bra hovud & uttrykk, välplasserade öron. Välkroppad & välmusklad, fina proportionar. Bra svans, myket bra pels, farg & tecken. Flexibel i rørelse."
  
På søndag skal Salto, Bhest, Embla og Arya på utstilling i Tønsberg. Dommeren er Sven Slettedal. Han satte opp Kompis (Rådeskogen) og Kaisa som BIR/BIM på Kongsvinger for noen år siden. Da dømte han også Asaja og Arrak i juniorklassen, Arrak fikk CK og ble 4.bhk. Asaja var ikke ferdig nok for han så hun fikk en ren excellent. Jeg tror han skal ha tyngre typer enn våre juniorer, så det blir nok andre som skal ha de aller bredeste glisene på søndag. Jeg gleder meg likevel masse til å reise nedover og heie på Salto, Embla og Arya! <3 Og mange andre fine tollere! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...