Start

fredag 31. januar 2014

Smånytt

Her kommer små livstegn/nyheter fra noen av Kennel Multestuas hunder rundt om. Dette var skrevet den 5. januar, egentlig tenkt å ta med litt flere små nyheter, men nå blir det disse i denne omgang. :-)

Balto

Tidligere i høst var Trym og jeg på besøk hos Balto i Trondheim. Bildene ble tatt med mobilkamera, jeg har lagt de inn i en kollasj med 7 ukers bildene. Jeg syns Balto er en vakker gutt, utrolig glad og positiv, masse motor og arbeidskapasitet. Rapport fra Rune nyttårsaften er at Balto ikke brydde seg om fyrverkeriet, helt som forventet og perfekt psyke for en spesialsøkshund in the making.  :-)

Chopper og Asaja


Og når vi først snakker om spesialsøk, så er det to andre Multer som har kastet seg på bølgen og tatt et romjulskurs innen emnet. Her er det Chopper som snuser seg fram på banen, godt støttet av matfar. Han taklet både plattformsøk og banesøket veldig bra. Bare morro alt sammen! Chopper taklet også nyttårsaften med fyrverkeri på strak pote. Under her er et bilde som viser gutten i snø, har vi har hatt snø i vinter?-)
Den andre eller tredje Multa som har gått spesialsøkkurs er Choppers mamma, Asaja. Asaja gikk banen veldig bra, men tror jeg leser mellom linjene at hun ikke briljerte på plattformsøket. ;-) Instruktør var Torun Thomassen. Egentlig helgekurs, men de har spart en kursdag som taes denne helgen. Gleder meg å høre mer. Chopper har også testet ut runderingstrening, og han var så frampå og flink.


Embla

Før jul hadde vi besøk av Embla. Hun er en utrolig fin jente, jeg elsker typen. Litt selvstendig jente som fikk litt vel frie tøyler i starten. Men hun og Tonje driver med "innridning" nå og det ser lovende ut. Hun er bare tvers gjennom snill. Embla ser svært lovende ut eksteriørt, hun har en nydelig pels også nå, vi får ta et par utstillinger framover, så hun får litt ringtrening. Det å få henne til og vise seg bra kan bli en utfordring. :-D 


Bella

Fra nord har vi fått dette bildet av Bella og alle i familien sine hunder, er de ikke et søtt knippe? <3 Julegaver fikk de nok også.


Kaisa

Kaisa har en yndlingsplass når hun skal ha litt ekstra oppmerksomhet. <3 Øynene er ikke for å få oppmerksomhet. :-p
Kaisa liker at vi har brede armlender på gamlestolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...