Start

tirsdag 19. november 2013

Valpeblogg med masse bilder


På lørdag hadde vi en herlig utflukt med valpene. Asaja, Lilla-pilla, Rosa-posa, Rød-pø, Champagne Champis-pampis, Grønn-pønn, Kaisa, Bhest, Annette, Wallace, Haze, Cana, Madelen, Joakim, Camilla og Saga var med hele tiden. Etter hvert kom også Joakim sine foreldre opp fra Larkollen for å hilse på sitt nye
"barnebarn". :-)

Vi startet med at de syv voksne hundene fikk løpe løse og bli kjent, det gikk veldig fint og de koste seg på de store slettene, og flere var og vasset eller svømte i Agnåa. Kjøreturen ned med valpene gikk veldig fint og lydløst. Valpene fortsatte og sov godt i bilburet selv om jeg tok ut Asaja da vi kom fram.

Deretter holdt Annette og Wallace en jaktdemonstrasjon for interreserte valpekjøpere. Og ikke minst så jeg fikk se han jobbe, jeg likte veeeeldig godt det jeg så! :-D Bildene ligger i en eget blogginnlegg.

Så var det valpene som fikk prøve seg på nytt miljø og nye underlag, de er veldig flinke og trygge valper. De var ute i nesten to timer av turen som totalt tok 3,5 time. Og viste litt av en utholdenhet, nysgjerrighet, lekfullehet. Sosiale, glade og sjarmerende valper er de. Kanskje unødvendig og si at de sov godt resten av ettermiddagen og kvelden. <3 Under her er masse fine bilder som Annette tok. Mitt kamera er så godt som ødelagt nå, det blir bare tull med bildene, jeg tror nok jeg skal kjøpe ennå en julegave til meg selv i år. ;-) 
(Det kommer flere bilder senere) 

Så koste vi oss med kaffe, te, smurte lefser og kanelsnurrer. Valpene fikk så prøve seg på mange mortsomme underlag i barnehagen, dessverre hadde vi ikke kameraet framme da. Til avslutning fikk de voksne igjen løpe og leke sammen. 

Wallace er jo en helt fantastisk gutt og går supert sammen med alle hunder også valpene her, men han framviste ikke de helt store farsfølelsene. Derimot hadde han ikke glemt Asaja! ;-) 

Valpene koste seg med en skvett melk i solveggen ute.

Frk Lilla er helt salig i blikket. <3

Legg til bildetekst

Ikke bare valpene koser seg, Asaja nyter kosestunden med valpene. Hun er helt fantastisk tålmodig mamma, og hun liker å være mor. God jenta mi! (..vår ja Heidi. ;o) )

Her er det Lilla som koser med mor, mens Asaja steller og duller med henne.

..Grønn kommer til.3 kommentarer:

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...