Start

lørdag 19. oktober 2013

Video d. 20.

Asaja er da bare den vakreste mammahunden som finnes! (Helt objektivt sett altså). 

Tiden flyr avgårde, tenk at valpene er 3 uker allerede! Nå er de utrolig søte og de blir bare morsommere for hver dag som går. Vi har begynt å ta imot litt besøk, i første omgang venner og familie. I dag har de hatt besøk av barn på 5, 6 og 11 år, samt et par karer. Kaisa og Bhest har selvfølgelig også begynt å slippe til rundt valpene. Og Bhest er så søt og forsiktig med dem! Han trivers veldig godt med rollen som onkel.

 En liten oppsummering av uka som gikk. Valpene fikk klippet klørne for andre gang sist søndag, det vil si at det straks er tid for ny klipp. Tar det bare når de små er trøtte og fornøyde, så går det så lett og fint. Alle sanser fortsetter å utvikle seg, de ser, hører, lukter og smaker stadig mer, og de tester ut mer og mer hundeatferd, sitter, bukker for å invitere til lek, slår med forlabben, de drømmer og piper, knurrer og måler krefter, sover tett tett sammen, koser og småbiter hverandre. Tennene har brutt igjennom, men enn så lenge er det ikke vondt når de biter i tærne. Valpene har noen aktive perioder om dagen, men sover fremdeles mye. Rødpelsene ble veid på sin tre ukers dag og veier nå: Rød 1550 g, Grønn 1790 g, Champagne 1830 g, Lilla 1650 g og Rosa 1800 g. Både valpene og Asaja har også fått sin andre dose med Banminth mot spolorm. Jeg tror ingen av dem har hatt orm, selv om det er meget vanlig hos valper, de får uansett kur forebyggende slik det anbefales. En stor begivenhet er at de har flyttet fra valpekassa, til valpebinge. Her er et par videosnutter den første dagen i bingen 20 dager gamle. 

Videofunksjonene fungerte dårlig, jeg måtte slette videoene og legge inn en og en på nytt, her er den korteste. Frk Lilla holder på selv, så kommer Hr Grønn logrende inn, før Champagne også joiner dem.
Så har vi en lengre videosnutt av en trøtt, men veldig søt gjeng. Trøtt er de etter først å ha fått melk i biabädden og så utforsket valpebingen. Det er frk Lilla som er oppe å går, frk Rød er det søte fjeset vi ser i førsten og som også er den valpen som blir klatret på. Ellers ligger frk Champange øverst i hjørnet, her grønn ved siden av henne og Rosa i midten.


4 kommentarer:

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...