Start

torsdag 18. oktober 2012

Bilder av Piratgutta med venner





Strauss til venstre med sin Rally Excellent (kl3) rosett og Beans, Cider og Scoota. Strauss (leftside) with his Rally-O Excellent-Rosette. Toghether with Beans, Cider and Scoota.

Strauss sammens med en av sine jakt-treningskompiser, flat hannen Rebel . De må trene på kortklippet gress pga faren for slanger. Strauss toghether with his fielpractise-buddy the flatcoated male Rebel.




Arrak sammens med sin gode venn, rottweiler hannen Ottis. Arrak together with his buddy the rottweiler Ottis.




Arrak og matmor kler høstlyngen. Arrak and Anne Kristin surrounded by automncolors




De er så fine Kaisas sønner Arrak og Strauss. Som valper syns jeg de var ganske ulike, men de har vokst seg så like hverandre! Og de går så godt i lag med andre hunder, snakker bra hundespråk og er fantastiske på temperament. Begge to er også veldig flinke i lydighet og Rally lydighet. Sist helg var Strauss avgårde og startet i lydighets klasse "Open", denne gangen klarte han både felles sitt og fem minutter fellesdekk med skjult fører, + det individuelle programmet, han fikk en fjerdeplass med 191/200 poeng og sitt første "pass" i open. Han startet også Rally-L excellent (klassene heter novice, advanced, excellent og excellent advanced) samme dag og kom på tredje plass med 95/100 poeng.  Så det var en fin helg! Selv vil han nok synes kommende helg blir ennå bedre! ...da skal han "utføre oppdrag" som avelshund. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...