Start

onsdag 22. februar 2017

Masse trivelig besøk

Startet på denne bloggen for en uke siden, men fikk problemer med bildeoverføringen, så da kommer den i lett oppdatert utgave nå. :-) For to (nå tre) uker siden hadde valpene sitt første besøk. De første dagene, den første uken var det mest gamle kjent som var innom. Men utover i perioden kom også valpekjøperne på besøk. Noen hadde jeg truffet før, andre hadde jeg bare snakket med på telefonen og mail. Det har vært så utrolig hyggelig og møte dem alle som en.

Arya er bare en helt fantastisk mor, og en enkel og grei tispe. Hun tar i mot alle besøkende med stor velvilje, glede og ro. Arya er ikke spesielt vant til barn, så jeg har gitt barna som kommer på besøk, litt enkle instrukser, og var litt spent og ekstra obs på hva Arya følte om disse småvokste besøkende. ;-) Men  Arya har bare tatt varmt i mot dem alle sammen.

Arya i fanget til Rasmus og Mikkel.
(Bildet er delt med både guttenes og foreldrenes tillatelse)

Kjempehyggelig med valpekjøpere på besøkJeg må også få lov til å skryte av barna som komme på besøk, så greie og flinke gutter de har vært alle sammen. Kasper som bare satt og satt og koste med valpene, en liggende i fanget og et par liggende inntil som han koste og strøk rolig på, ...i sikkert en time. <3

Valpene er sosiale og fine, trygge og glade, de blir håndtert masse. De har fått den tredje ormekuren, spiser hundemat tre ganger om dagen, starter med fire måltider nå. Men får fremdeles masse melk fra en omsorgsfull og kjærlig mor. Asaja har startet å leke og oppdra valpene, er bare så vidt jeg har hørt et lite knurr eller to, men hun bruker mimmik, munnen, poter og kroppen til å lære dem hundespråk og litt grenser. Det er ikke noe stress for henne og være med valpene, hun ligger på gulvet ved siden av dem, eller i sofaen (hvor de enda ikke kommer opp).

På Multestua Kennel sin facebookside, kommer det hyppigere oppdateringer og videoer. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...