Start

mandag 16. november 2015

Multetreff, NKKs valpeshow og matchshow.
Søstrene Luna og Ruby
 I dag har vi hatt et lite Multetreff på Oslo Pet show, kjempetrivelig og møte igjen Ruby, Luna, Arrak og Arya og familiene deres.

Det var nå meningen at familiene skulle stille ut selv, men etter litt trygling ;-) ble det til at jeg stilte Luna, mens Felicia stilte Arya, Anne Kristin fikk ingen medynk, og måtte i manesjen selv. ;-) 

Men aller først oppdatering om en av guttene fra kullet Doffen (svart) som var på valpeshowet dagen før. Lørdag debuterte han og Sissel i ringen, men en flott kritikk og en god opplevelse, samt BIR valp.
Han fikk følgende kritikk fra dommer Torunn Sørbye: "4 måneder, tiltalende hode og uttrykk, velvinklet, sterk hals, kompakt kropp, bra ben og poter, bra pelsanlegg, beveger seg godt. Harmonisk helhet!"

Her er et bilde av Doffen tatt på søndag, da han var med på Oslo hundeskole sin bruksdag og lærte litt om spor.

Så bildene og litt tekst fra søndagens valpeshow og matchshow:

Luna forann dommerbordet

Løp tidvis veldig fint.

Luna fikk følgende kritikk av dommer Per Iversen: 
"4 mnd trivelig liten tispe med fin farge og tegninger, meget bra størrelse for alderen, feminint hode, bra ører, kunne hatt litt lengre hals, bra kropp, beveger seg med et bra steg, trivelig temperament. Flott framvist". BIR valp, og veldig flink i gruppa også, men ble uplassert.

Det var kjempegøy og vise lille snuppa, hun var så trygg og fin i ringen, dommeren skrøt veldig av henne både eksteriørt, bevegelser og temperament, en modig og freidig liten frøken!

Søster Ruby var med og heiet hele dagen! Samt trente på miljø og lydighet. :-)

Vakker frøken! Litt for mye hvitt gjør at hun ikke vil bli neon utstillingshund. Men det er jo såååå mye annet morsomt hun skal få drive med!

Rampejenta Arya på fars fang. :-)


<3 Hvor søt får man blitt? Luna på søsters fang!

Fantastiske Arrak, med sine uttrykksfulle og kommuniserende øyne. <3 


Tollerleiren tiltrakk seg mye folk, og skuelystne. De to unge jentene til venstre i det øverste bildet hadde toller selv. 
Felicia og Arya klar for første runde i Matchshowet!

Arya løp veldig fint med Felicia.

Og de vant!

Arrak er jo en fantastisk flott hannhund, men hverken han eller matmor syns utstilling er spesielt gøy. Arrak plukker seg ut noen dommere som han ikke vil snakke med. Men dommeren i går var en ålreight kar! Arrak vant også første runde.
Dessverre møtte våre to hunder/tollerne i matchshowet, Arrak og Arya hverandre i runde to. Arya trakk det lengste strådet. De var inne i ringen i matcshowet samtidig med at Luna og jeg var i en annen ring i gruppefinaler.

Det tar lang tid og stå i oppsamlingsring, så nysgjerrige Luna fikk en liten pause på armen.

Felicia og Arya kler hverandre veldig, det gjorde forsåvidt også parret de stilte mot i denne runden.

<3 Harmonisk helhet! <3

Denne karen vant over Arya.

Fotoshoot med 4 mnd gamle valper er ikke så enkelt! ;-)


Jentene tilbyr atferd for godbiter.


Ruby er også en meget godt bygget toller.

Glade jenter!

<3

Fotoshoot med 2 og 5 åringen er atskillig lettere! :-D


Multestua Dans Med Chiquita 2 år, og onkel Multestua Dansende Arrak Pirat

Det var en veldig koselig dag. Gratulerer til Cathrine med flotte lille turbo Luna, valpeshow debut med kjempegod oppførsel og BIR sløyfe. Kjempeherlig og se igjen Ruby, som har fullført valpekurset og viser at hun har kommet langt både med kontakt, samarbeidsvilje og praktiske ferdigheter. Herlig å ha Arrak der, han er den av valpene mine som blir aller gladest for å se meg igjen <3, og han er en fantastisk hannhund, snill og grei, og 100 % til å stole på i alle sammenhenger. Anne Kristin, du har vært super flink med god klumpen! Og Arya og Felicia da, hva skal vi si om dem!? Showet var startet da de ble matchet som hund og handler, og Arya bare storkoser seg med Felicia, de samarbeider superfint, og vinner helt til tredje runde. For noen jenter! <3 <3
Tusen takk for en kjempetrivelig dag alle sammen! Jeg gleder meg til neste gang vi sees, og gleder meg også til å treffe de som gjerne ville, men av ulike grunner ikke kunne komme denne gangen. <3 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...