Start

søndag 9. oktober 2011

HIPP HURRA

I DAG ER KAISA 4 ÅR!

Fire år, da er det ikke tvil lengre, Kaisa er en voksen hund. Vi tenker tilbake på året som har gått, og jammen har hun hatt litt av et år. Året består av mest hverdager og vi har hatt masse flotte dager sammen. Kaisa vil ALLTID være med på tur! Uansett vær, årstid, hvor, hvem, ski, sykkel, gå, kjøre bil, bare vi to eller sammens med andre. Kaisa elsker turer!

Men vi er også late, og veldig mange av årest timer tilbringes sovende. Der er hun også veldig allsidig, hun sover gjerne på gulvet med føttene til en eller annen som hodepute. Ellers sover hun hvor som helst. I bur, hundetepper og -senger, rett på gulvet, den fineste sofa og aller helst i senga med ho mor. Men også som på bildet under her fra Bjerke, bare centimeter unna løpende hunder og handlere i ringen. (Foto: Mariann K.)


Vi har vært med på flere kurs i jakt: i november var vi på et helge kurs med Roar Børresen arrangert av retrieverklubben, gjennom sommerhalvåret har vi vært med på rekruttlaget hos Heidi Kvan og i sommer var vi på ukeskurs i Hemsedal med Sanna Hallgren. Lærerike og trivelige kurs alle tre! Gjennom våren var vi også med på retrieverklubbens ukentlige blodsportreninger. Kaisa har også vært med på fellestreninger i jakt, samt jaktcup gjennom hele sommer halvåret. Flott å være med i en aktiv raseklubb. I jaktcupen ble faktisk Kaisa vinner av jordbærklassen. :) Kaisa var også med på TLK, da var hun med IH på tur og de gjorde en fin jobb og kom på tredje plass med laget sitt.

Når det gjelder å skaffe seg meritter har det siste året vært spesielt. Kaisa feiret 3 årsdagen med å bli Norsk utstillingschampion, et par måneder senere tok vi en tur til Sverige og der ble hun Svensk utstillingschampion, i sommer vant hun klubbmesterskapet i blodspor, i sterk konkurranse ble hun nr 1 med 1. pr og HP. Like etter tok hjem både det norske og det svenske viltsporchampionatet. Så damen har hentet hjem hele fire Championat rosetter på et år. :-D Flinkeste hunden min! Vi har også lekt oss litt med å debutere i både LPI og Rally-LP, uten at det har gitt de helt store premiene, så har det vært gøy og lærerikt. (Og det må innrømmes at feilene først og fremst må lastet den i ekvipasjen som går på to ben - hun er så glemsk). Og morsomst av alt var det at Kaisa klarte å prestere på B-prøve slik at hun endelig fikk sin 1. premie i BK! Ja så må jeg ikke glemme pinsen 2011, der Kaisa startet på TollingJaktprøve for dommer Monica Anderson og vant BK med 1. premie med HP! Og ble BIR på utstillingen dagen etter. :-)


Nå skal bursdagens feires med tidlig middag: en pølse- og kylling "kake" til både Kaisa og Chanel, deretter skal vi på familiemiddag og til slutt skal vi besøke Trym på hans nye hybel. <3

Vi ønsker alle våre venner en fin søndag og en herlig nye uke!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med 4-åringen og alle hennes flotte prestasjoner <3 Dere har jammen hatt ett flott år!

    SvarSlett

En Multehund har gått over regnbuebroen

N RL CH MULTESTUA DANSENDE ARRAK PIRAT <3 21.04.2010 - 26.02.2017 <3 Hvil i fred elskede venn! Arrak har vært en helt spe...